tirsdag den 25. februar 2014

Back on the horse...

Jeg ved ikke helt hvad der skete...jeg faldt af hesten tror jeg. Altså bare i overført betydning forstås - så det gjorde ikke ondt. Jeg er ikke på Instagram, så det skyldes ikke at jeg har været "utro" med et andet medie (som jeg har set flere bloggere kalde deres fravær :-) Måske trængte jeg til en blog pause. Måske havde jeg gang i mere end jeg havde overskud til. Måske synes jeg ikke rigtig jeg havde noget "værd" at vise frem.....

Og som dagene gik blev det bare endnu sværere at komme tilbage; nu sku' jeg da virkelig ha' noget at byde på når jeg vendte tilbage. Ååårrh så mange åndsvage tanker. Spild af energi :-) Så selvom jeg hverken har opfundet dybe tallerkener eller andet, vil jeg altså gerne tilbage på "blogger-hesten" igen.


Det er jo heller ikke fordi jeg ikke har lavet noget som helst kreativt; bla. startede jeg efter nytår på endnu 10 omgange undervisning hos Merete Blak Lisby. Et af de første projekter vi skulle kaste os over var collage. Jeg forberedte mig ved at give skopapir (silkepairet fra skoæsker) forskelligt tryk. Jeg arbejdede med en gammel marguerit-lignende uro, en gammel dug med struktur, et ditto undergardin - og hvad jeg ellers fandt på bunden af min temmelig store OG dybe pose :-)


Collage var rigtig sjovt. Osse skræmmende, rodet, overvældende og..... men sjovt!! Jagten på skønne, sjove, anderledes collage materialer er gået ind. Heldigvis kan ALT jo bruges; jeg forudser endnu flere poser med super værdifuldt indhold. Altså for mig, som den eneste i husstanden. (skønt at have noget heeelt for sig selv)


Første forsøg blev okay. Ikke fantastisk, men okay. Jeg fik lidt flere redskaber i rygsækken. (hvis man kigger rigtig godt efter kan man bla. ane noget marguerit-papir over det store ur, og oppe i højre hjørne)  Jeg har mod på meget mere..... Også bloggeri :-)